cosmic sisterhood utan text.jpg

10 JUNI 18.30-21.00                                          INGARÖ, STOCKHOLM

COSMIC SISTERHOOD

Temple of divine presence

COSMIC SISTERHOOD

Temple of divine presence

10 JUNI 18.30-21.00 INGARÖ, STOCKHOLM

Välkommen syster,
Då förra kvällen blev fullbokad, och helt helt magisk, bjuder vi in till en ny kväll tillsammans med the Cosmic Sisterhood. Vi bjuder in dig till en kväll i vårt vackra Rose Healing Tempel, i rosa kärleksenergi, där vi mjukt landar tillsammans och möter varandra i systerskap och självkärlek.

Kvällens tempel är Temple of Divine Presence och Cosmic Sisterhood. Vi kommer under kvällen möta "the Cosmic Sisterhood" och ta emot en guidad meditation och aktivering från The Crystal Goddess Temple of Divine Presence, och öppna och ta emot nya feminina ljus koder och mjuk djup healing. Divine Presence är en hög medvetenhet och tillstånd och vägen till att förkroppsliga vår inre gudinna. En plats där endast kärlek vibrerar, bortom tid och rum. Vi börjar kvällen med mjuk rörelse för att väcka shakti, vår sensualitet och livsenergi. Vi möts i nära systerskap, delar om vår resa och landar i cirkeln, som vi gjort så många gånger tidigare tillsammans.

Vårt heliga hjärta och vår womb är portalen till vår feminina själ och kontakten mellan himmel och jord, till älskade Moder Fader Gud och Moder Gaia. Genom att använda öppna upp för mjuk och djup healing o ett kärleksfullt och mjukt space kommer vi till en plats av djup själv-kärlek, där livsenergin åter vibrerar och vi känner mer av vår vackra feminina essens.

Kvällen är ett hedrande av det heligt feminina, våra vackra kroppar och vår heliga womb och hjärta, ingången till en kvinnas själ.

 

Camilla håller oss i tryggt och kärleksfullt space tillsammans med våra högsta beskyddare och guidar oss genom en helig och läkande ceremoni från urgamla traditioner.

När: Onsdagen den 10e Juni


Tid: 18:30 - 21:00


Plats: White Rose Tempel, Uddvägen 2B, Ingarö
Buss 429X från Slussen kl 17:38 till Brunn kl.18:06, där vi hämtar med bil. Uppge om du behöver hämtning vid din anmälan.

Energibalans: 333 kr genom Swish till tel 076-1179645.
Vi har begränsat antal platser.

 

Anmälan: Du bokar din plats genom att maila info@whiterosenewearth.com samt betalar avgiften.

 

 

Välkommen syster!

I kärlek 
Camilla

Copyright © Camilla Åkerström, White Rose New Earth AB, 2020

Contact Camilla

for more information

Feel free to contact Camilla for requests, weaving, sessions, programs, events, festivals,

your curiousity, a question or just say Hi.

Happy to dance, play, journey and weave together in this new sacred time. 
In Love ♥
Camilla